Web sitemize hoşgeldiniz, 19 Mayıs 2025
Anasayfa » Ünlü Sözleri » Arda Erel Sözleri

Arda Erel Sözleri

Arda Erel Sözleri

Arda Erel, Türkiye’nin tanınmış yazarlarından biridir. 1995 yılında İstanbul’da doğmuştur. Genç yaşta yazmaya olan tutkusu sayesinde sosyal medya platformlarında paylaştığı sözleri ve yazılarıyla geniş bir takipçi kitlesine ulaşmıştır. Özellikle duygusal, motivasyonel ve ilham verici içerikleriyle dikkat çekmektedir.

Arda Erel’in eserleri genellikle insan ilişkileri, kendini bulma, aşk, sevgi ve hayatın zorlukları gibi konulara odaklanır. İlk kitabı olan “Arayış”, büyük bir beğeni kazanmış ve onu geniş bir okur kitlesiyle buluşturmuştur. Daha sonra yayımladığı “Senin İçin”, “İçindeki Sen” gibi kitapları da çok satanlar listelerinde yer almıştır.

Arda Erel Sözleri Kısa

– “Dost dendiğinde aklına ilk kim geliyorsa, sakın bırakma onu. Çünkü onun yokluğunu başkası kolay kolay dolduramaz.

– O başkasını sever de başkası onu sen gibi sevemez.

– Herkes inanmaz ama yaptığın her iyilik gibi, yaptığın her kötülükte bir gün mutlaka karşına çıkar. Bu yüzden kandırılmaktan da, aldatılmaktan da korkma; hatta böyle bir şey yaşarsan, kendinle gurur duy. Çünkü aptal olmayı, şerefsiz olmaya tercih edecek kadar güzel bir yüreğin var.

– İlk önce nefes alabildiğime, duyabildiğime, konuşabildiğime, görebildiğime, düşünebildiğime.. Sonra uyanabildiğime, uyuyabildiğime.. Karnımı doyurabildiğime, giyinebildiğime, mutlu olabildiğime, mutsuz olabildiğime, hala bir kalbimin, duygularımın olmasına, vicdanıma ve yanımda olan her şeye; şükürler olsun. Şükredecek bu kadar çok şeyim varken, bazı şeylerin hiç olmaması o kadar önemli değil.

– Hayatından gittiğine üzüldüğün insanlar, yarın olmadığına şükrettiğin insanlardan olacak.

– Bugüne kadar hep kalbini kıranlar oldu. Bugünden sonra kalbinin kırılmaması için elinden gelen her şeyi yapanlar olsun.

– Sıkıntılar yaşıyorsan, hayatına yeni kapılar açılıyor demektir.

Arda Erel Sözleri Özlü

– Mutlu olmak istiyorsan; herkesi kendin gibi sanma.

– Bazı insanların seni umursaması için, onları hiç umursamaman gerekir.

– Çok sevsen de bir daha üzülmemek için geri dönmediğin insanlar vardır.

– Hata yaptığında ders çıkarmasını söyler, affedersin. Yanlış yaptığında doğrusunu gösterirsin. Ama karakterine güvenmediğin birini asla yanında taşıma. Her şeyi değiştirsen de, karakter değişmez.

– Sen umursamadıktan sonra, seni ne kadar üzmek istediklerinin, seni ne kadar sevmediklerinin, seni ne kadar kıskandıklarının hiçbir önemi yoktur.

– Bir zaman sonra, olursa mutlu eder ama olmazsa da üzmez diyorsun. Üzüntünün sonu, huzurun başlangıcı bu oluyor.

– Kimle nerde olursan ol, şarkı çalmaya başladığında aklına gelen ilk kişi. Gerisi yalan.

– İlk önce onun kalbini sev. Çünkü kalbini bildiğin birinden sana asla zarar gelmez.

– Herkesin her şeyi kolayca unuttuğu devirde, hak etmeyeni kalbinde tutup kendine haksızlık etme. Yazık edersin.

– Bazı insanları anlayamıyorum. Ben değer verdiğimi göstermek isterim. Sevdiğimi bilsin, kalbimdeki yerini görsün isterim. Ama maalesef kim çıktıysa karşıma, değer verdiğimi değil; ondan vazgeçtiğimi bilmek istedi. Yani üzünce, vazgeçtikçe karşındakinin gözünde değerli oluyorsun bu hayatta. Çok sevip, çok değer verince değil.

– Ben içimden geçen her şeyi söylerim de sen söylediğim her şeyi kaldıramazsın.

– Güzel şeyler biter. Bilmezsin ki, daha güzeli yaşanmak için seni bekliyordur. Bazı insanlar gider. Bilmezsin ki, çok daha iyileri hayatına girmeyi bekliyordur.

Arda Erel Kitap Alıntıları

– Bir kere üzerse affedersin. İkinci kere üzerse görmezden gelir, geçiştirirsin. Ama üzmeye hala devam ediyorsa, bu onun değil; izin verdiğin için senin sorunundur.

– Kendini yıpratmana gerek yok. Çünkü ondan öncesi nasıl varsa, ondan sonrası da olacak. Hatta çok güzel olacak.

– İyi niyeti kaybetmene gerek yok. Değerini bilmeyen insanları kaybetsen yeter.

– Bir kadını mutlu etmek için dost gibi dertleş baba gibi koru ve adam gibi sev.

– Birini kaybetmek istiyorsan, ona haddinden fazla değer ver. Kendiliğimdem gidecektir.

– Mühim olan seni sevmesi değil. Mühim olan, seni sevmeye ilk günkü gibi devam etmesi.

– Ve hayat, şu an kafana taktığın şeylere üzülecek kadar uzun değil.

– İçinde umut olsun biraz ve hiç bırakma onu. Çünkü o umut seni inanamayacağın kadar güzel yerlere götürecek.

– Öyle bir güven ver ki, sevdiğini ispat etmene gerek kalmasın.

– Başıma gelenden şikayet etmek yerine, onla başa çıkmayı öğrendiğimden beri, mutluyum.

– Asla unutma iyi bir kalbe sahip olmak, sana inanamayacağın kadar güzel kapılar açacak.

– Unutmak istersen zaman sana yardım eder. Hatırlamak istiyorsan zaman sana işkence eder.

– Niyetin iyiyse, korkma. Kalbinin temizliği, yaptığın iyilikler korur seni, açar yolunu.

– İyi insanlar da var. Sadece sen bugüne kadar kötülere rastladın. Güzel günler de gelecek. Sadece sen bugüne kadar kötüleri yaşadın.

Arda Erel En Çok Beğenilen Sözleri

– Bazı şeylerin hiç gerçekleşmemesi gerçekleşip üzmesinden çok daha iyidir.

– Bazı insanları dününde bırak ki, yarın canını sıkmasın.

– Belki de daha iyisi olacağı için, şu an istediğin olmuyordur. Bilemezsin.

– İçini rahat tut. Mutsuz edip mutlu olabilen yok şu hayatta.

– Herkes değer bilmez. Bazıları sevdikçe gider. Mühim olan sevildikçe seveni bulmakta.

– Umarım biri seni öyle çok sever ki, seni sevmeyip giden herkes için her gün şükredersin.

– Seni kırmadan önce düşündüler mi, sen cümlelerini ufacık da olsa canları yanar diye içine atarken?

– Kötü şeyler yaşıyorsan, bil ki yakında güzel şeyler olacak. Birileri gidiyorsa hayatından, çok istesen de olmuyorsa; bil ki umduğundan daha iyisi kendiliğinden sana gelecek.

– Güçlü insanları üzebilirsiniz ama onları yıkamazsınız. Çünkü sizinle aranıza duvarlar koyarlar. Almazlar kalplerine herkesi. Mesafeyi korurlar. Güçlü insanları hayal kırıklığına uğratabilirsiniz ama buna devam edemezsiniz. Kırıldıklarında, verdiği değeri alırlar sizden ve hiç arkalarına bakmadan giderler. Güçlü insanları yıkmaya çalışmayın boşuna. Çünkü isteseniz de, onlar yıkmanıza izin vermeyeceklerdir.

– Bir erkek uğruna ağladığı kadını, bir kadın da affetmek istediği halde affedemediği adamı asla unutamaz.

– İstediğim olmadı deme. Çünkü istediğin olacak. Sadece daha doğru zamanı gelmedi.

– Yanlışsa gitmiştir. Peşinden koşsan da döndüremezsin. Doğru kişinin geldiğini, yanından hiçbir zaman gitmediğinde anlayacaksın.

– Birinin gidişi, diğerinin gelişini hazırlar. Bir şeyin bitişi, diğerinin başlangıcını. Bu yüzden ne bitişlerden kork, ne de gidişlerden.

– Tek duaya birçok şeyi sığdırabiliriz aslında; Allah hayatımızda ne yolunda gitmiyorsa, onu yoluna soksun. İçini rahat tut. Mutsuz edip mutlu olabilen yok şu hayatta.

– Bazı şeylerin hiç gerçekleşmemesi, gerçekleşip üzmesinden her zaman daha iyidir.

– Kolay güvenemeyenler, kolay vazgeçemezler.

Arda Erel Sözleri Facebook

– Onun gibisini bulamazsın ama ondan daha iyileri seni bulabilir.

– Eskiden beni üzen insanları görürdüm. Şimdi bakınca, o insanlardan öğrendiklerimi görüyorum. Eskiden geçmişe bakınca özlediklerimi görürdüm. Şimdi geçmişimin bana öğrettiklerini görüyorum. Çünkü biliyorum ki, başıma gelen hiçbir şey “boşuna değil ve başıma gelen hiçbir şey aslında benim kötülüğüme değil.

– Kötü şeyler de olur, hayat bu. Sen yine de ümidini kaybetme. Güzel şeyler hiç ummadığın anda gelir yine seni bulur.

– Seveni değil, sevip de vazgeçmeyecek olanı ara.

– İnsanların size neler dediklerine değil, neler yaptıklarına bakın. O zaman onları daha iyi tanırsınız.

– Onu sevdiğinden eminsindir de, sevmeni hak ediyor mu bir türlü çözemezsin.

– Ne kadar seviyorsa, o kadar yakınında olur. Ne kadar sevmiyorsa, o kadar uzağında.

– Bir insan üzülmek yerine akıllanmayı tercih ettiği zaman ondan korkun.

– Sonuna kadar diyebilecek cesaretin varsa gir hayatıma. Başkasına ihtiyacım yok diyebilecek kadar her şeye doymuşsan tut elimi. Ve “aldatmayı kendime yakıştıramam diyebilecek kadar vicdan sahibiysen sarıl bana. Yok yapamam diyorsan, inan yokluğun daha iyi.

– Hayalini kurabiliyorsan, gerçektir.

– Ve bir gün uyanacaksın, her şey yoluna girmiş olacak.

– Gerçek aşk, peşinden koşturmaz; seninle yan yana yürür.

– Söz konusu sevmekse, sonuna kadar sever de, sadece tekrar aynı sevgimesajlarim.com şeyleri yaşamaktan korktuğu için yalnızdır bazıları. Başka bir şey değil.

– Senin “benim için olmadığımı, çok uğraşsam da bir türlü olduramadığımda anladım.

– Kime sorsan, herkes seviyor. Bu yüzden sevecek olanı değil de, değer bilecek olanı bulmak daha önemli. Çünkü herkes seviyor ama değer bilmiyor.

– Neyi gerçekten kalpten istersen, o şey bir gün mutlaka gelip seni bulur.

– Pişman olmak boşuna. Yanlışı yaşaya yaşaya doğruyu, insanları eleye eleye sana ait olanı bulacaksın.

– Yanlış kişiye de olsa yaptığın iyilikten asla pişman olma. O iyilik başka bir yerde senin mutlaka yardımcın olur.

– Zor değil. Ait ol. Sevgini göster. Ve seni sevmeye değer gören birini, asla seni sevdiğine pişman etme.

– Boşuna kendini yorma. Görmek isteyene her adımının bir anlamı var; görmek istemeyene ne yapsan boş.

– Dost dendiğinde aklına ilk kim geliyorsa, sakın bırakma onu. Çünkü onun yokluğunu başkası kolay kolay dolduramaz.

– Sevildiğinde şımaran yerine, değer bilip karşılığını verenle ol. O zaman mutsuz olmazsın.

– Sevmeyi bilmeyeni, unutmayı bileceksin.

– “Sonuna kadar diyebilecek cesaretin varsa gir hayatıma. “Başkasına ihtiyacım yok diyebilecek kadar her şeye doymuşsan tut elimi. Ve “aldatmayı kendime yakıştıramam diyebilecek kadar vicdan sahibiysen sarıl bana. Yok yapamam diyorsan, inan yokluğun daha iyi.

– Daha fazla üzülmemek, yıpranmamak ve yorulmamak adına, bazen bazılarının hayatından çekip gitmek; kendine yapabileceğin en büyük iyiliktir

– Takılmıyorum çok fazla. Yıpratmıyorum kendimi. Canımı sıkmıyorum. En önemlisi; uzatmıyorum üzüntüleri. Çünkü; “düzelecek dediğim gün umutsuzluklarımdan, “iyi kilerimi çoğalttıkça dilimdeki “keşkelerimden vazgeçtim. Anladım ki; vazgeçtikçe kurtulur, kurtuldukça iyileşirsin.

– Uğraşmayı bıraktıysam, değmeyeceğini öğrenmişimdir.

– Çok seversen, sadece iyi günleri değil, kötü günleri de onunla yaşamak istersin. Çok seversen, özlediğini söylemekten çekinmezsin, bilsin istersin. Çok seversen, bir başkası imkansız gelir, aklının ucundan geçirmezsin. Ve en önemlisi; çok seversen, aklının bir köşesinde “senin için var olduğu düşüncesinden asla kurtulamazsın.

Etiketler:

BU KONUYU SOSYAL MEDYA HESAPLARINDA PAYLAŞ
Yorumlar

Henüz yorum yapılmamış.

Yorum Yaz